Voluntariat Donasport 2020

Col·labora en l’organització de la 10ª edició del Donasport

La Comissió Dona de Panteres Grogues està organitzant la 10ª edició del Donasport, un torneig multiesportiu i social que promou l’activitat física entre les dones de totes les edats. Per commemorar aquest aniversari i fer-la ben grossa, ens estem organitzant per actualitzar la imatge de l’esdeveniment, muntar més activitats que mai i arribar al màxim de gent possible. Necessitem, doncs, moltes mans que ens hi ajudin! Animeu-vos! Apunteu-vos a col·laborar! Totes les mans (dones, homes, joves, grans…) sereu ben rebudes!

Totes les persones que us animeu a fer de voluntàries del Donasport (repetim: TOTHOM hi serà ben rebut!), només cal que us inscriviu i properament us convocarem a una reunió.

Ens podeu ajudar de moltes maneres: donant un cop de mà en l’organització d’activitats esportives i no esportives, muntant esdeveniments socials, organitzant festes, contactant amb altres entitats, cercant empreses patrocinadores, aportant idees per al disseny de la nova imatge, dinamitzant les xarxes socials, ajudant-nos amb el correu electrònic… Si us apunteu i veniu quan us convoquem, us explicarem totes les idees que tenim, ens podreu plantejar tots els dubtes i preguntes que tingueu, i podreu compartir totes les propostes que us passin pel cap.


No us talleu! Apunteu-vos a col·laborar en el Donasport!! Entrareu a formar part d’un equip molt xulo que us agrairà eternament la vostra inestimable ajuda :) Per una desena edició inoblidable.