Rem amb llagut

Des de la secció de rem de Panteres Grogues us animem a venir a la jornada d’introducció al rem amb llagut que organitzem amb motiu del Donasport 2018.
De la mà del nostre entrenador i al costat de la resta de membres de la secció (mixta), aprendreu a fer les primeres palades dalt del llagut, una embarcació de banc fix típica del Mediterrani tripulada per 8 remers i un timoner.
Alhora, tindreu l’oportunitat de conèixer la dinàmica d’un entrenament real i gaudireu d’unes vistes privilegiades de Barcelona.
Apunteu-vos-hi: només calen ganes de passar-s’ho bé i de gaudir del mar.
Si ja vau venir l’any passat, estem segures que repetireu! :D


D:\Usuarios\georginarufo\Desktop\Rem 1.jpg


Dia: dissabte 7 d’abril


Hores de trobada: 9.30 primer torn / 10.45 segon torn / 12 h tercer torn / 13.15 quart torn


Assignació de torns: agruparem les assistents de manera que es faciliti l’organització de la jornada (es procurarà no separar les persones que vinguin juntes o siguin amigues, i a les persones que es quedin a dinar se’ls assignaran els torns de més tard). Un cop s’hagi tancat el termini d’inscripció i hàgim tancat les tripulacions, us escriurem per informar-vos del torn assignat.


Places: 24 (6 en cada torn)


Nivell: 0 (no es requereix una condició física específica ni cap tipus d’experiència)


Punt de trobada: vestíbul del Barcelona International Sailing Center (BISC), ubicat al Fòrum, sota la placa fotovoltaica


Com arribar-hi:
  • Metro: L4 (línia groga) parada El Maresme | Fòrum
  • Tram: T4 parada Fòrum
  • Bus: H16, 7, 36, 143
  • Bici: es pot deixar lligada als espais habilitats per a bicis de la plaça del Fòrum i del davant del Decathlon Port Fòrum
  • Cotxe/Moto: el BISC ofereix aparcament gratuït
Roba: no es necessita cap equipament especial (vambes; pantalons d’esport, millor si són de ciclisme o spinning; dessuadora si fes fred; ulleres de sol i crema solar).


Inscripcions: fins a l'1 d'abril
Important:

  • No es necessita cap equipament especial (vambes; pantalons d’esport, millor si són de ciclisme o spinning; dessuadora si fes fred; ulleres de sol i crema solar).
  • Al BISC us podreu canviar i deixar les coses. Només cal que porteu un candau per a la taquilla.
  • Es recomana saber nedar, tot i que mai ningú no ha caigut a l’aigua.
  • No se surt a remar si les condicions meteorològiques no ho permeten (pluja, vent, mala mar). En el cas que no es pogués sortir, es posposaria l’activitat (data a convenir).
  • No es consideren inscrites les persones que no hagin pagat la inscripció.

Per arrodonir la jornada, a les 15 h es farà un dinar de pica-pica de 10€/persona al mateix BISC. Tiberi amb vistes al mar!
Menú

Patates xips i olives
Pa amb tomàquet
Coca de ceba i verdures
Croquetes casolanes
Llonganissa casolana
Fideuada
Beguda inclosaPreu: 5 sòcies / 9€ no sòcies (inclou assegurança) sense dinar. 15€ sòcies / 19€ sòcies amb dinar. L'entrada dóna accés a l’aparcament i a les instal·lacions del BISC: gimnàs, vestidors, taquilles i zones comunes.

Apunteu-vos a passar un matí fantàstic: esport, mar, diversió i teca!

Per conèixer més la secció de rem de Panteres Grogues: