Ruta BTT: de l’Obac Occidental

La ruta btt que farem aquest any transcorrerà en bona part pels cingles de Vacarisses des d’on disfrutarem d’unes espectaculars vistes.

  • Dia: Per determinar
  • Nivell de la ruta: Mitjà-Alt
  • Hora de sortida : 10 am
  • Lloc de sortida : Estació de Sant Miquel de Gonteres . Es pot arribar amb la Renfe línia R4. En aquesta parada els tres passen cada hora. L’únic tren que arriba a l’hora que comença la ruta és el de les 8:39am des de Sants Estació. Podeu consultar des de la web de la Renfe per quines parades més passa per Barcelona.
  • Lloc d’arribada : Estació de Renfe de Sant Vicens de castellet des d’on agafarem el tren per tornar a casa. També hi ha línia de FGC.
  • Preu: Sòcies gratis, no sòcies 4 € (inclou assegurança)
Terreny : 80% pista de terra amb algun sender , 20% d’asfalt en passar per urbanitzacions i pobles.

Desnivell acumulat : 1000m aproximadament

Caracteristiques de la ruta : La ruta es de nivel mig-alt, es demana haver fet un mínim de bicicleta de muntanya. La part més dura de la ruta serà l’ascens als cingles de Vacarisses que serà en la primera fase seguit per un fort descens, les següents etapes fluctuaran entre pujades i baixades de menys pendent.Imprescindible :  Casc, bicicleta de muntanya amb un mínim de condicions, canvis de pinyons i plats en bon estat, material i recanvis per  punxades.


Durada aproxima i parades : La  ruta  es farà tranquil·lament per passar el dia, sense presses, però tampoc sense massa pauses, això sí, esperarem a qui convingui. Passarem el dia, esmorzarem, dinarem i no se sap l’hora d’arribada, dependrà del nivell del grup. Es recomana portar entrepà i/o carmanyola i coses per picar. A més d’aigua i/o vi de bota.

Assegurança: És obligatori estar assegurada, son vàlides tant el de Panteres Grogues com les llicències de la federació de ciclisme o de muntanya (C o superior). 

T'hi esperem!

 Apunta't aquí